“ Voel de zomer en beleef het ultieme vakantiegevoel met de grootste Belgische artiesten en de mooiste zomerhits bij IJsboerke in Kasterlee.”

In de zomer van 2014 zal Vlaanderen Muziekland voor het vijfde jaar op rij plaatsvinden.

IJsboerke, vorig jaar reeds partner, verlengt de samenwerking met Vlaanderen Muziekland en voegt een feestelijk aroma toe aan dit partnership!

Voor deze feesteditie heeft de organisatie een samenwerking op poten gezet met de toeristische gemeente Kasterlee en roomijsfabrikant IJsboerke.

Kasterlee ondersteunt dit initiatief om op die manier haar vele toeristische troeven sterk in de kijker te zetten. De gemeente is vooral bekend voor haar mooie natuur, kabouters, pompoenen en haar gastronomische kwaliteiten, maar heeft ook een speciale band met muziek. Vooral deelgemeente Tielen is muziekdorp bij uitstek met haar brassband, muziekverenigingen, muziekacademie en zangkoren.

Op woensdag 16 juli 2014 strijkt de Vlaanderen Muziekland-karavaan neer op het binnenplein van de Kempense roomijsfabrikant IJsboerke te Kasterlee - Tielen.

Om de duizenden families een onvergetelijke beleving te bezorgen, ontvangt Geena Lisa twaalf topartiesten van eigen bodem en hun meezingbare zomerhits.

De show start met het voorprogramma om 19u00.

Het hoofdprogramma (de televisieuitzending), gepresenteerd door Geena Lisa,start aansluitend om 20u30.

De avond wordt afgesloten door een live optreden tot 22u30.

Het populairste zomerprogramma op Eén brengt jaarlijks heel wat mensen op de been. Voor de editie bij IJsboerke worden zo’n 10.000 bezoekers verwacht.

De toegang is gratis.

Op zaterdagavond 19 juli 2014 worden de opnames uitgezonden op Eén (VRT TV).